1

Onderwerp: Strik in de koelkast?

Ik heb zojuist een taart met een strik erop gemaakt, maar deze is pas voor morgenavond.
Als ik m met strik en al in de koelkast zet, is mijn strik dan morgenavond nog hard?
Omdat ie zo hoog is, kan ie ook niet in een taartdoos.
Hoe kan ik m het beste bewaren?

2

Re: Strik in de koelkast?

Bij mij heeft de strik het wel overleefd in de koelkast, dus dat moet wel lukken.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

3

Re: Strik in de koelkast?

Oke, zet m meteen erop en in de koelkast!
Bedankt Pooh! :)

4

Re: Strik in de koelkast?

Hangt dat er niet een beetje van af waarmee jullie hem hebben gemaakt?
Ik zou het zelf dus niet doen.... Je loopt toch het risico op condens = vocht = slap worden.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5

Re: Strik in de koelkast?

Ik zou de taart zonder de strik in de koelkast zetten. En dan de strik er dus op, als de taart eruit komt.

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

6

Re: Strik in de koelkast?

Oei, dan ga ik m meteen weer eraf halen!
Ik heb m gemaakt van fondant.

7

Re: Strik in de koelkast?

Goeie beslissing, nu weet je zeker dat ie hard blijft...en het is toch echt zonde als ie door de condens in zou storten :S

Groetjes, Jozien.

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

8

Re: Strik in de koelkast?

Ik pak mijn taart als hij klaar is altijd in met cadeaufolie.
De taart gaat dan (met strik dus) gewoon de koelkast in.
Nog nooit geen problemen gehad.

"Ik maak nou eenmaal graag strikken" 
Groetjes, KARIN  www.taartvankarin.nl