1

Onderwerp: monchou met slagroom en verkruimelde bastogne koeken invriezen

Hoi,
Ik wil al wat voorbereiden kan ik een kapsel gevuld met monchou met slagroom en bastogne kruimels door elkaar daarboven op kersen vlaaivulling invriezen?
En zo ja hoelang moet ik het kapsel van te voren er uit te halen voordat ik hem gaat bekleden met marsepein?
Alvast bedankt .
Groetjes fleur

groetjes fleur

2

Re: monchou met slagroom en verkruimelde bastogne koeken invriezen

ik weet niet of je vraag ondertussen al beantwoord is en of je er nog wat aan hebt, maar monchou kun je beter niet invriezen. De smaak gaat er op achteruit en de structuur wordt korrelig.

groetjes Crystal
Mijn taarten zien? -->Crystal's creaties

3

Re: monchou met slagroom en verkruimelde bastogne koeken invriezen

nee ik had nog geen antwoord gehad.
Okee dan word het een anderen vulling bedankt.

groetjes fleur