Onderwerp: Lijstje hoeveelheden
Dit is de lijst die ik gebruik bij het maken van mijn taarten, de marsepein is ruim genomen maar ik vind het altijd prettig om ruim voldoende te hebben:
Ronde taarten: Mix: Marsepein:
20 cm (8-10 personen) 3 eieren 198 gram 300 gram
24 cm (12-16 personen) 5 eieren 330 gram 500 gram
26 cm (14-18 personen) 6 eieren 396 gram 600 gram
28 cm (16-20 personen) 7 eieren 462 gram 700 gram
30 cm (20-24 personen) 8 eieren 528 gram 800 gram
32 cm (24-28 personen) 9 eieren 594 gram 900 gram
Vierkante taarten:
23x23 cm (12-16 personen) 6 eieren 396 gram 600 gram
25x25 cm (16-20 personen) 7 eieren 462 gram 700 gram
28x28 cm (20-25 personen) 9 eieren 594 gram 900 gram
30x30 cm (25-30 personen) 10 eieren 660 gram 1000 gram
32x32 cm (30-36 personen) 11 eieren 726 gram 1100 gram
34x34 cm (32-38 personen) 13 eieren 858 gram 1200 gram
Rechthoekige taarten:
22x30 cm (18-22 personen) 7 eieren 462 gram 700 gram
25x30 cm (20-25 personen) 8 eieren 528 gram 800 gram
25x35 cm (24-30 personen) 10 eieren 660 gram 1000 gram
30x35 cm (30-35 personen) 11 eieren 726 gram 1100 gram
34x37 cm (36-42 personen) 14 eieren 924 gram 1300 gram
www.taartendecoratie.nl: de winkel voor al je taartspullen vind je in Ridderkerk!