1

Onderwerp: Onderkant

Misschien een vreemde vraag maar hoe krijgen jullie allemaal zo een mooie onderkant aan jullie taarten.
Mn marsepjijn zit mooi strak maar tjaaaaaa dan de onderkant.
Ik snijd nu dan maar zo straks moglijk de onderkant af maar dat zit ik soms wel eens in de botercreme.

Morgen ga ik een workshop volgen bij "maak je taart" in Hoorn!!!! Verheug me er al dagen op!!

2

Re: Onderkant

Ik heb een kartelroller gekocht. Zit bij een kleisetje in. En daarmee rol ik vaak de onderkant af. Of ik ga er met de pizzaroller langs en doe het met een smal rond tooltje onder de taart duwen.

Veel plezier morgen

Groetjes Jo www.taartwizard.nl
Leer van andermans wudden, want het leven is te kort om ze allemaal zelf te wudden.

3

Re: Onderkant

Ik gebruik een ( schone! ) stanley mes, of een heel scherp schilmesje.
En dan voorzicht rond snijden, niet t

4

Re: Onderkant

petrabennes schreef:

Ik snijd nu dan maar zo straks moglijk de onderkant af

Daar zit 'm de kneep: als je wat groter afsnijdt dan kun je het heel eenvoudig met zo'n klein schilderpaletmesje glad maken.

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

5

Re: Onderkant

Zit wat in allemaal. Iets ruimer afsnijden en proppen maar!
Bedankt vor de tips.

6

Re: Onderkant

petrabennes schreef:

proppen maar!

Wel een beetje met beleid proppen hoor :lol:

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

7

Re: Onderkant

Ik smoother de taart helemaal tot aan beneden en druk met de smoothet het snijrandje er in. daar snijd ik het gewoon met een (scherp) aardappelschilmesje mee af.
Weinig proppen meer nodig! :S.

greetsz KiT

er is altijd wel een reden voor taart