1

Onderwerp: icing gesmolten

Bij mijn valentijnstaartje van ganache had ik icing erop gespoten en daarna in de koelkast geplaatst in een kartonnen doos. 's morgens blijk de icing te zijn uitgelopen (lijntjes waren samen gevloeid en zag er wat waterig uit) en droop het van de taart af.Hoe komt dit???

2

Re: icing gesmolten

Had je verhaal gelezen toen ik de taarten voor de galerie aan het verzamelen was (hij staat er bij ;) hij is prachtig!)
Ik had gelijk zo iets van: de ganache en icing: ganache is toch vochtig en daarbij ook in de koelkast -> smelten

Maar ik ben er natuurlijk niet zeker van.

3

Re: icing gesmolten

Ik had hetzelfde, en was vandaag bij ons in de taartenshop en ik vertelde dit aan Petra , zij adviseerde mij om de volgende keer, dat wat je erop wilt zetten ,de onderkant in moet smeren met gesmolten chocola, en dat smelt niet

Gr Bettie

Veel taart plezier

4

Re: icing gesmolten

Natalie schreef:

Had je verhaal gelezen toen ik de taarten voor de galerie aan het verzamelen was (hij staat er bij  hij is prachtig!)
Ik had gelijk zo iets van: de ganache en icing: ganache is toch vochtig en daarbij ook in de koelkast -> smelten

Amaai Natalie jij was wel supersnel met dat plaatsen h

5

Re: icing gesmolten

karine schreef:

Amaai Natalie jij was wel supersnel met dat plaatsen h

Berichten [ 5 ]

Pagina's 1

Log eerst in inloggen or registreren om te reageren

DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » icing gesmolten