Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
- Van: Herk-de-stad (België)
- Geregistreerd: 03-02-2007
- Berichten: 3443
Onderwerp: icing gesmolten
Bij mijn valentijnstaartje van ganache had ik icing erop gespoten en daarna in de koelkast geplaatst in een kartonnen doos. 's morgens blijk de icing te zijn uitgelopen (lijntjes waren samen gevloeid en zag er wat waterig uit) en droop het van de taart af.Hoe komt dit???
- Van: Elsloo (Limburg)
- Geregistreerd: 18-08-2006
- Berichten: 13617
Re: icing gesmolten
Had je verhaal gelezen toen ik de taarten voor de galerie aan het verzamelen was (hij staat er bij
hij is prachtig!)
Ik had gelijk zo iets van: de ganache en icing: ganache is toch vochtig en daarbij ook in de koelkast -> smelten
Maar ik ben er natuurlijk niet zeker van.
- Van: Utrecht
- Geregistreerd: 18-03-2007
- Berichten: 3765
Re: icing gesmolten
Ik had hetzelfde, en was vandaag bij ons in de taartenshop en ik vertelde dit aan Petra , zij adviseerde mij om de volgende keer, dat wat je erop wilt zetten ,de onderkant in moet smeren met gesmolten chocola, en dat smelt niet
Gr Bettie
Veel taart plezier
- Van: Herk-de-stad (België)
- Geregistreerd: 03-02-2007
- Berichten: 3443
Re: icing gesmolten
Natalie schreef:Had je verhaal gelezen toen ik de taarten voor de galerie aan het verzamelen was (hij staat er bij hij is prachtig!)
Ik had gelijk zo iets van: de ganache en icing: ganache is toch vochtig en daarbij ook in de koelkast -> smelten
Amaai Natalie jij was wel supersnel met dat plaatsen h
- Van: Elsloo (Limburg)
- Geregistreerd: 18-08-2006
- Berichten: 13617
Re: icing gesmolten
karine schreef:Amaai Natalie jij was wel supersnel met dat plaatsen h
Berichten [ 5 ]
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren