1

Onderwerp: tobeleronevulling

oef!

ik heb net slagroom en tobelerone in een pan warm gemaakt en de chocola laten smelten, maar ik heb het niet laten koken, alleen verwarmt (zachtjes) tot het gesmolten was.
kan ik het morgen nog stevig opkloppen??
wat een tr.. ben ik toch!! :grrr

2 Laatst bewerkt door lune (08-02-2008 20:53)

Re: tobeleronevulling

hoeft niet te koken,  en je kan het morgen gewoon opkloppen, ik vind het zowiezo altijd lang duren voordat het echt stijf wordt (ik had het laatst in de vriezer gezet voor snellere afkoeling en was het vergeten, toen was het half bevroren en toen ging het opkloppen wel snel)

Alles goed???? nee 3 fout

3 Laatst bewerkt door tom poes (08-02-2008 20:54)

Re: tobeleronevulling

Je hebt toch helemaal NIKS fout gedaan????
http://www.deleukstetaarten.nl/index.ph … ronemousse
Vanwaar die :grr: :grr: :grr: ?
Komt helemaal goed morgen :P :P :P !

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

4

Re: tobeleronevulling

oke dank je wel!!!
in de howto van lara staat dat je het bijna moet koken en ergens anders op het forum staat dat het moet koken. was al bang geworden.
ik ga het morgen gewoon proberen.
groetjes

5

Re: tobeleronevulling

Geen enkel probleem, het hoeft niet te koken, volgens mij moet je het juist niet laten koken omdat het anders raar gaat doen (schiften ofzo)??

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep