1

Onderwerp: genache- botercreme ????

Ik heb even een vraagje wil voor morgen een taart gaan maken met genache erover heen.
maar kan ik dan het biscuit gewoon afstrijken met botercreme? heeft dit al iemand gedaan ? smaakt dat bij elkaar.

En nog een ander vraag, kan ik genache gewoon versieren met fondant?

bedankt

Groetjes Inge

2

Re: genache- botercreme ????

Ik smeer altijd mij taarten af met botercr

3

Re: genache- botercreme ????

Ok bedankt Nathalie, heb zeker even gekeken in je album, hi hi daar kijk ik zowieso heel vaak die staat hier tussen de favorieten.super mooie taarten.
Kan ik nu alleen maar nog van dromen, maar ja blijven oefenen he.

maar hoe krijg je die genache zo glad?
heb er nog nooit meegewerkt? en moet ik die direct erover doen,ja he want anders wordt het hard toch?

ooh hoezo onzeker haha

Groetjes Inge

4

Re: genache- botercreme ????

Dit zijn een paar topics waar het over ganache gaat. Met de zoekfunctie kom je er veel meer tegen.
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=13555
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=18132
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=16648
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=11439

Succes!

5

Re: genache- botercreme ????

Dankje, ik kon zelf een aantal  topics vinden over genache
huh maar deze dus niet, dankjewel.
Ik heb net de genache gemaakt met melkchocolade, staat nu af te koelen maar hoop dat het toch nog wat dikker wordt, bleh en echt lekker is het zo ook niet dus ben eens benieuwd

Groetjes Inge