1

Onderwerp: vraagje over invriezen

Ik wil alvast wat cupcakes maken en deze invriezen maar een eerder ingevroren taart werd niet echt hard. Het biscuit kon je nog wel inknijpen zeg maar. Is dat nu altijd met biscuit of moet dit bevroren net zo aanvoelen als b.v. een brood?
Alles in de vrieskist is goed bevroren alleen een biscuit lijkt niet bevroren.
Gr. Fatima

Groetjes Fatima

2

Re: vraagje over invriezen

Had ik ook, ik vond dit ook heel raar!!

Groetjes Marlies.

3

Re: vraagje over invriezen

Komt denk ik omdat je altijd de luchtbelletjes die je biscuit luchtig maken nog kan samenknijpen in bevroren toestand, dat voelt dus nog een beetje zacht maar is wel degelijk bevroren.
Wel wat anders dan een bevroren kiprollade dus! Mijn zoontje heeft er ooit eens 1 op zijn teentje laten vallen toen hij een jaar of 3 was en had nog dagen een mank pootje... :(

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

4

Re: vraagje over invriezen

oke, bedankt....kan ik in ieder geval de CC gaan bakken zodat mijn nichtje snel kan uitdelen als haar broertje geboren is.

Groetjes Fatima

5

Re: vraagje over invriezen

Biscuit is ook supersnel weer ontdooit. Dus als je het uit de vriezer haalt en 5 minuutjes later voelt, lijkt het al helemaal zacht.

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep