1

Onderwerp: HELP :botercreme is op kan ook b.b.room als afwerklaag ???

Hallo,

Mijn botercreme is op kan ik ook een dun laagje b.b.room onder mijn marsepein doen???
Of is er nog een andere mogelijkheid?
Ik ga de taart ook vullen met b.b.room .

Alvast bedankt voor de reactie.
Groetjes mama taart

2

Re: HELP :botercreme is op kan ook b.b.room als afwerklaag ???

Helemaal geen boter en poedersuiker meer in huis? Bij de buren lenen misschien?

BBR is volgens mij te vochtig. Gezeefde jam zou wel kunnen.

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

3

Re: HELP :botercreme is op kan ook b.b.room als afwerklaag ???

Maar wat zou dan de verhouding moeten zijn?
Ik ga een klein rond taartje maken voor het partijtje van mijn zoontje

4

Re: HELP :botercreme is op kan ook b.b.room als afwerklaag ???

doe er geen bbr onder. Zit te veel vocht in. Daar gaat je marsepein/fondant zeker van smelten. Je zou jam kunnen abricoteren of misschien wat pasta eronder?
De verhouding poedersuiker/ boter is gewoon 1:1.
Als je een klein taartje maakt heb je wrs genoeg aan 100 gr. boter en 100 gr. poedersuiker.
Succes

Gr. Ingrid

5

Re: HELP :botercreme is op kan ook b.b.room als afwerklaag ???

Top!
Bedankt voor de (spoed)hulp.
Ik ga aan de slag.
Super hoor dit forum.
:thumb: :thumb: