Onderwerp: Marsepein/Fondant mengen
Kan je marsepein/fondant samen mengen. Zo ja , moet ik (bijv 250 m/250 f )gebruiken.Moet er of kan er tylose door de marsepein.Zoja hoeveel. groetjes shirley
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Marsepein/Fondant mengen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan je marsepein/fondant samen mengen. Zo ja , moet ik (bijv 250 m/250 f )gebruiken.Moet er of kan er tylose door de marsepein.Zoja hoeveel. groetjes shirley
Je kan idd marsepein en fondant mengen. Gewoon 1 op 1 (dus idd 250 op 250 ) Marsefond noemen ze dat dan. Is lekker en heeft zowel de kwaliteiten van fondant en de smaak van marsepein.
Je kan het in elke verhouding mengen die je lekker vind hoor !
Maar je kunt het ook op basis van kleur mengen (bijvoorbeeld ietsje meer fondant dan marsepein omdat je het smaakje van marsepein toch wel lekker vindt maar je moet nou eenmaal een zo wit mogelijke kleur hebben. Of ietsje meer marsepein dan fondant omdat je marsepein heerlijk vind maar met fondant fijner werkt bijvoorbeeld)
Alles kan dus
Tylose kan er wel doorheen, maar waarom zou je dat doen ?????
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Marsepein/Fondant mengen
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.