1

Onderwerp: Marsepein/Fondant mengen

Kan je marsepein/fondant samen mengen. Zo ja , moet ik  (bijv 250 m/250 f )gebruiken.Moet er of kan er tylose door de marsepein.Zoja hoeveel.   :think:                      groetjes shirley

2

Re: Marsepein/Fondant mengen

Je kan idd marsepein en fondant mengen. Gewoon 1 op 1 (dus idd 250 op 250 ) Marsefond noemen ze dat dan. Is lekker en heeft zowel de kwaliteiten van fondant en de smaak van marsepein.

3 Laatst bewerkt door nnicole1234 (12-01-2008 09:06)

Re: Marsepein/Fondant mengen

Je kan het in elke verhouding mengen die je lekker vind hoor !
Maar je kunt het ook op basis van kleur mengen (bijvoorbeeld ietsje meer fondant dan marsepein omdat je het smaakje van marsepein toch wel lekker vindt maar je moet nou eenmaal een zo wit mogelijke kleur hebben. Of ietsje meer marsepein dan fondant omdat je marsepein heerlijk vind maar met fondant fijner werkt bijvoorbeeld)

Alles kan dus ;)

Tylose kan er wel doorheen, maar waarom zou je dat doen ?????