1

Onderwerp: Vulling van de banketbakker???

Mijn man vindt de vulling van onze banketbakker in fondanttaarten altijd zo lekker. Maarrr ik heb dus geen idee wat het kan zijn. Ik weet wel dat je kan kiezen tussen aardbei en "de onbekende" zo noem ik hem maar even.
Op advies namen we toen de onbekende omdat die niet zo zoet is maar lekker fris.
Het is absoluut geen lemon curd, die hebben we ook al geprobeerd en die is veel zuurder.
Het is geel/creme kleurig en het ziet eruit als een soort jam.

Hebben jullie een idee?????

Liefs Martinique
Verslaafd aan taarten maken sinds December 2007

2

Re: Vulling van de banketbakker???

hmm, nee niet echt, abrokozen jam misschien?
maarre, je kan het toch aan de bakker vragen, of bijt ie? ;)

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
nieuwsgierig naar mijn taartjes? : www.keetie.com

3

Re: Vulling van de banketbakker???

Keetie schreef:

hmm, nee niet echt, abrokozen jam misschien?
maarre, je kan het toch aan de bakker vragen, of bijt ie? ;)

Tja, we komen er eigenlijk niet meer. We gaan tegenwoordig naar een andere bakker die geen fondantaarten heeft.
Ik vind het zo raar om d'r binnen te gaan, alleen om te vragen wat voor vuling ze gebruiken..whahaha;-)

Liefs Martinique
Verslaafd aan taarten maken sinds December 2007

4

Re: Vulling van de banketbakker???

nog een keer een taart halen en het vragen h

Re: Vulling van de banketbakker???

Is het niet gewoon gele room gemengd met botercreme?? Of misschien abrikozenjam door gele room of door de botercreme?

Groetjes, Marleen

6

Re: Vulling van de banketbakker???

Koekje erbij schreef:

Is het niet gewoon gele room gemengd met botercreme?? Of misschien abrikozenjam door gele room of door de botercreme?

IK denk dat het echt jam is, maar geen abrikozenjam. Hoe ziet chipolata eruit?
Zou het zoiets kunnen zijn?

Liefs Martinique
Verslaafd aan taarten maken sinds December 2007

Re: Vulling van de banketbakker???

ik weet dat bij ons in het dorp deden ze er vaak chipolata in of zwitserse room maar meestal vragen ze het wat je als vulling wil

p.s kom al een tijdje niet meer voor taart bij de bakker hhihihihhi

Groetjes frutseltje
http://www.fantasia-cakes.nl

8

Re: Vulling van de banketbakker???

Hoi ,
Is het mischien sinasappel jam? dat is n.l ook fris en is minder zeer dan de lemmon.
Gr Guedie

Taartie La Mama