1

Onderwerp: Koekjes bakken spoed

Ik wil  koekjes bakken naar het recept van PP. Nu staat er iets bij. En niet lachen maar ik weet niet wat er precies mee bedoelt wordt. Schaam schaam. :O :O
1 ei losgeklopt
Bedoelen ze een ei die al helemaal geklutst is voordat je het bij de andere dingen voegt. Of bedoelen ze dat je het eiwit van de dooier moet scheiden en welk gedeelte moet er dan in de mengsel? Please beantwoorden. Dan kan ik verder met mijn probeersel. Ik beloof dat ik een foto maak, hoe lelijk ze er ook uit komen. :D

2

Re: Koekjes bakken spoed

Ik denk dat je gewoon het hele ei inderdaad moet klutsen..
Verder weet ik het niet?!  Succes ermee!

3

Re: Koekjes bakken spoed

Als ik dat zou tegenkomen zou ik indd ook het hele ei loskloppen. Dus klutsen.

Groetjes Jo www.taartwizard.nl
Leer van andermans wudden, want het leven is te kort om ze allemaal zelf te wudden.

4

Re: Koekjes bakken spoed

Bedankt voor het snelle reageren. Ik ga het proberen!!!!

5

Re: Koekjes bakken spoed

Er staat loskloppen, met een garde het eigeel door het eiwit. Doe ik trouwens nooit, ben ik te lui voor............

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

6

Re: Koekjes bakken spoed

Is er echt een verschil als je van te voren klopt en er dan er bij gooit. Of meteen het ei in de mengsel gooit en dan alles door elkaar mengt?  Wat vind jij Pooh?

7

Re: Koekjes bakken spoed

Zou het ei eerst even loskloppen (in zn geheel) met een vork......volgens mij wordt het dan luchtiger dan als je het ei erbij gooit en dan pas klutst

Groetjes,
Daniela

8

Re: Koekjes bakken spoed

Ik gooi voor koekjes altijd alles gelijk door elkaar. Ei breken en in de kom (altijd als eerst, kan ik de schaal er nog uitvissen ;) ) en dan de rest erbij. Ik kluts dus niet. Ben zelf al geklutst genoeg......

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com