1

Onderwerp: strikvraag :)

Ik ga me voor de nieuwjaarstaart van morgen eens wagen aan een strik denk ik (zoals de how to van tartacadabra). 

Ik heb alleen geen tylose.  Gaat het met gewoon marsepein blijven staan?  Als ik ze bijvoorbeeld vanavond maak en laat drogen tot morgen? 
Of bestaat er een ander ingredient zodat het wat harder wordt?

2

Re: strikvraag :)

Hmmm dat lijkt me lastig..
Fondant (pettinice) was beter geweest, marsepein blijft toch wel zacht.

Als je een heel klein strikje maakt blijft ie misschien overeind maar een grote....

3

Re: strikvraag :)

fondant heb ik ook.. gaat het daar dan mee lukken?  het is wel van balina, dus die blijft ook nog wel vrij zacht denk ik :s

4

Re: strikvraag :)

Met ballina kun je onmogelijk een strik maken, zelfs niet m

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep