1 Laatst bewerkt door lune (29-12-2007 23:31)

Onderwerp: 3 vd 4 bolletjes gesneuveld, veel champagnecreme over :D

Ik dacht ik probeer de champagnecreme en bak er 4 bolletjes omheen
Nou 3 zijn er dus gesneuveld bij het storten, 1 is er zelfs door de midden gebroken en niet in een mooie rechte lijn :D dus nou moet ik ook nog gaan plumuren met champagnecreme.
in de ander zitten grote gaten aan de zijkant, ze zijn in de vorm blijven plakken terwijl ik toch goed dik ingevet had.
balen.........

Alles goed???? nee 3 fout

2

Re: 3 vd 4 bolletjes gesneuveld, veel champagnecreme over :D

Je kán de champagnecreme ook invriezen hoor :D (maar het hoeft natuurlijk niet :lol: ). Weet je, bij de how to's hierzo, staat een kei van een nieuwjaarstaart, een bol met, je raadt het al, een berg champagnecreme erin! Ik ben van plan hem te maken, maar ik weet nog niet of dat gaat lukken (tijdgebrek).
En deze bol hoef je niet te storten :D

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

3

Re: 3 vd 4 bolletjes gesneuveld, veel champagnecreme over :D

ik stuc gewoon de gaten dicht met champagne creme :lol:

Alles goed???? nee 3 fout

4

Re: 3 vd 4 bolletjes gesneuveld, veel champagnecreme over :D

jaja, gesneuveld ;)

is het niet zo dat je al zoveel champagnecreme had opgegeten dat je niet genoeg meer had voor 4 bolletjes :D:P

website : www.detaartenfee.be
het boek van de taartenfee verschijnt op 1 november 2010

5

Re: 3 vd 4 bolletjes gesneuveld, veel champagnecreme over :D

Ik had ook de champagnecreme/bavarois gemaakt. Ogelofelijk lekker. Ik had een volledig zakje gelatinepoeder er in gedaan.
Wel geen taart er rond maar zo opgegeten (er staat nog wat in de koelkast voor seffes).
Ik was verrast door de lekkere smaak !