1

Onderwerp: scheuren fondant

Gisteren druk in de weer geweest, maar helaas scheurde mijn fondant ( regalice) op een gevene moment moets het toch op de taart en heb ik eea kunnen verbloemen, maar echt tevreden over het reslutaat was ik niet. later met Marsepein nog een taartje gemaakt en dat ging prima?
Dus tips zijn welkom!!!

gr. Isabel

2

Re: scheuren fondant

laatste tijd ook regalice gebruikt, scheurde bij mij ook. dus heb het weggegooit en over gestapt naar een ander merk. bekleed het meeste toch met marsepein en dat geeft gelukkig tot nu toe geen problemen!
groet corinne

Groet Corinne

3

Re: scheuren fondant

De fondant van te voren heel goed doorkneden kan helpen maarja ook ik vind marsepein veel makkelijk en gebruik voor fondant altijd PettinIce, die is in het begin heel stug maar na lang kneden (doet mijn man ;) ) wordt het heel soepel en goed verwerkbaar.

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"