Ik gebruik altijd cakemeel van Koopmans. Kan ook niet mislukken en ik vind het een stuk luchtiger (en lekkerder) dan het recept hier van de site. Heb er toevallig vanavond een berg van gebakken, en natuurlijk ook eentje geproefd... ze zijn weer heerlijk!
Je kan ze invriezen, maar let wel op dat je ze niet met z'n allen in een plastic zak gooit. Als ze eenmaal bevroren zijn kunnen ze gewoon in een zak maar eerst even op een blad allemaal naast elkaar invriezen. Bij het ontdooien omgekeerd: ui de zak halen en naast elkaar op een blad laten ontdooien.
Zo blijven alle bovenkantjes mooi.
Dat hoeft niet perse, hangt ervan af wat je ermee gaat doen maar ik neem nooit risico en wil alleen maar gladde bovenkantjes. Voor het geval ze niet 100% bedekt worden bijvoorbeeld.
Ze ontdooien vrij snel overigens.
Decoraties kun je klaar hebben liggen en dan ben je op het moment supreme z
Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep