1

Onderwerp: Oeps...

Ik heb een vorm van 20 cm. in de oven staan. Keurig beslag erin gedaan tot 3/4. Het is wel al een hoge vorm.
Nu staat ie dus te bakken en loopt gigantisch over, hij is al mega gerezen.....????
Ik kan nu niets doen toch, behalve wachten tot ie klaar is???

Als ik nu de overdeur opendoe stort mijn hele hoge kapsel in, toch??

Liefs Martinique
Verslaafd aan taarten maken sinds December 2007

2

Re: Oeps...

Oooo wat een luxe-probleem :-D. Mijn cake wil maar niet omhoog komen en bij jou rijst hij de pan uit :-D...

3

Re: Oeps...

afblijven...lekker laten staan, zoals je al aangeeft....je kan er nu toch n iets meer aan doen!
groet corinne

Groet Corinne

4

Re: Oeps...

Whahaha..super!!

Hij is helemaal goed gelukt. Er was een hele dot (ter grootte van een klein bolletje) op mijn bakplaat onder het rooster gelopen.
Ik had voor het eerst citroenessence door het biscuit gedaan, misschien is dat het geweest..whahaha..

Ik zit nu het kleine bolletje op te eten en ik moet zeggen....dat smaakt naar meer;-)
Mijn tweede kapsel staat inmiddels in de oven, nu iets minder gevuld zodat ie niet overloopt.

Bedankt voor jullie rea's!

Liefs Martinique
Verslaafd aan taarten maken sinds December 2007

5

Re: Oeps...

Dat had ik vorige week ook! Er liep best veel over de rand en ik had er geen bakplaat onder gedaan, dus dat liep allemaal op de bodem van de oven :P Dus vliegensvlug de oven open, bakplaat eronder en weer dicht, en het kapsel is niet ingezakt :)
Maar super dat die van jou zo goed gelukt was nog!