Onderwerp: wie heeft voor mij de gouden tips vor cupcakes?
Al mijn cupcakes (44!) zijn vandaag mislukt, je kon er een raam mee ingooien. Ik had waarschijnlijk de oven te lang aan. Ze waren zowel hard aan de bovenkant als aan de onderkant. Ook zaten er 'bulten' (te snel gerijst?). Ik heb cakemeel gebruikt.
Wie heeft voor mij de gouden tips?
Is cakemeel wel een goede basis?
En hoe lang moeten ze dan in de oven?
Hoe voorkom je bulten? ik had ze maar voor de helft gevuld, en het blijft lastig vullen, omdat het deeg nogal plakte. Is dat wel goed?
En hoe krijg je een mooie gladde glazuur laag er over? dopen lukte bij mij niet goed, want ik kreeg er cakekruimels in (had de bulten eraf gesneden) daarna met een lepel eroverheen gegoten, maar alles droop naar de zijkant, en dan zag je nog de bovenkant er door heen. Tweede laag werd niet echt mooier. Moet je lang wachten voor de tweede laag of eigenlijk meteen?
Wie kan me verder helpen?
Alvast bedankt!!
groetjes marije