1 Laatst bewerkt door Pauline (08-12-2007 15:18)

Onderwerp: halverwege de stapeltaart

Even jullie hulp nodig...

Bovenste deel is gevuld en afgesmeerd. Caramellikeurbotercreme en kersenvlaaivulling. Zie er goed uit so far.

Onderste deel heb ik nu bbr met kruidnootjes op gesmeerd, maar da's maar een dun laagje geworden, uiteindelijk... :( Het in 3en snijden ging ook niet makkelijk, veel te dun kapsel! Terwijl ik toch 6 eieren met bijbehorende ingredi

Groetjes,
Pauline.

2

Re: halverwege de stapeltaart

Bedoel je met afsmeren

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: halverwege de stapeltaart

Het is geen botercreme, maar banketbakkersroom met kruidnootjes. En die zou ik moeten bijmaken... Maar met kruidnootjes kan toch ook?

De botercreme is met likeur. Wilde ik in 1 taart juist vermijden... ivm dat niet iedereen dat lekker vindt.

Groetjes,
Pauline.

4

Re: halverwege de stapeltaart

Nou, ik geloof dat ik een taart niet zou afsmeren met banketbakkersroom.... Maar ik smeer ook niet af met webshopmix, dus misschien dat iemand anders het wel zou zien zitten? Ik vind het vochtgehalte wel vrij hoog...

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5

Re: halverwege de stapeltaart

Hij is nog niet gesmolten... (duimduimduim)

Groetjes,
Pauline.

6

Re: halverwege de stapeltaart

Het wil voor geen meter!! :mad: :mad:

De fondant is echt zo vreselijk onbruikbaar!!

Tenzij er een taart echt wit moet zijn, hou ik het voortaan bij marsepein!!

*mopper en vloek*

Groetjes,
Pauline.