Onderwerp: hoe werkt een bakrand?
Hoe werkt een bakrand? Da's een bodemloos bakblik, in feite. Toch? Loopt het deeg er niet onderuit?
Pauline.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » hoe werkt een bakrand?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoe werkt een bakrand? Da's een bodemloos bakblik, in feite. Toch? Loopt het deeg er niet onderuit?
Ik heb zo'n verstelbare van de lidl gehaald. Ik zet hem gewoon op mijn silicoon bakmat en spatel zo de deeg erin. Er komt wel een klein beetje vulling eruit als het in de oven zit, maar niet veel. Gaat perfect hoor!
ok tnx!
Tnx! Ik ga binnenkort eens op jacht naar zo'n bakmatje dan!
Super.
Ik zet 'em gewoon op een bakplaat met daarop eerst een laag aluminiumfolie en dan bakpapier. Daarna frommel ik de folie zodat het een soort bak wordt om de vorm, zodat er niet veel uit kan lopen.
Snap je 'em een beetje?
Jaja, ik snap het! Een soort van dijkje van opgefrommeld aluluminimumminumfolie toch?
Ja, dat bedoel ik!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » hoe werkt een bakrand?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.