1

Onderwerp: Grote taart...

Weet niet of ik hier goed zit met mn vraag.

Ik heb een nogal grote taart die niet in een taartdoos kan. Nu wil ik deze in de koelskast laten ontdooien, komt uit de vriezer.
Gewoon zo bloot in de koelkast of ergens mee afdekken? Wat is wijsheid ?

2

Re: Grote taart...

Ik neem niet aan dat 'ie bloot in de vriezer zat ;) , zou 'm gewoon in de zelfde verpakking laten ontdooien, maar het liefst op een andere koele plaats dan de koelkast -> de kelder, garage, koele kamer ergens in huis....

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: Grote taart...

zit slagroom in dus moet toch wel in de koelkast?!
had hem in folie...

4

Re: Grote taart...

Als je 'm morgen gaat eten dan kan dat echt wel hoor! De taart blijft nog heel lang koel door 'zichzelf', door het ontdooiproces! En in een 'buiten'ruimte is het vanncht hooguit een graad of 5 warmer dan in de koelkast...

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

5 Laatst bewerkt door Ikkie (04-12-2007 20:32)

Re: Grote taart...

slagroom ontdooit in 4 a 5 uur

maar zonder bedekking droogt ie uit

langzaam ontdooien

en bedekt laten

wordt ie te vochtig?
folie er van af halen

cateren is ook gebakjes maken :)