1

Onderwerp: krokant chocolade laagje

Met wat voor soort chocolade doen jullie dat?!
Wil een knisperd laagje ertussen doen en heb van dr oetker dacht ik zn rood zakje met chocolade die snel stolt? Kan dat er goed tussen of doen jullie andere soort chocolade ?!?

2

Re: krokant chocolade laagje

Toevallig heb ik net een laagje chocolade onder een laagje aarbeienvlaaivulling gedaan; heb hem zelf nog niet op, maar lief wel en heb het even gevraagd: dat was redelijk knapperig (en maakte het extra lekker ;)). De chocolade die ik daarvoor heb gebruikt is de kookchocolade van Verkade met een lepeltje glucosestroop verwarmd.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: krokant chocolade laagje

Ik koop gewoon een goedkope pure reep, smelt dat heeeeeel langzaam in de magnetron en spuit dmv een snoepzak een soort spinneweb op een van de lagen taart. Even uitharden in de koelkast en dan een dun laagje jam eroverheen.

4

Re: krokant chocolade laagje

Het chocoladeglazuur van Oetker heb ik ook al eens gebruikt. Smaakt ook lekker en blijft lekker knapperig.

5

Re: krokant chocolade laagje

vind die zakjes van dr. Oetker ook super, maar ga ook wel eens voor goedkope chocolade (prijswijs ;)).

Mijn website: Presentaart