1

Onderwerp: Opnieuw invriezen???

Tja daar sta je dan even met je handen in het haar!
Ik heb jullie hulp nodig.

Heb echt een ontzettend super mooi taartje gemaakt (dat zeg ik even van mezelf hoor) van bisquit die ik nog in de vriezer had. Dat taartje is voor a.s. woendag. Dus lekker gevuld en bekleed en toen dacht ik hup de vriezer in ermee....................

Het schoot me dus tebinnen dat het kapsel dus al uit de vriezen kwam en geen idee of ik het weeer kan invriezen maar nu gevuld en al.

Of tot woendag is de koelkast??????????????????
Vulling bbr met mandarijntjes...........knisperd laagje chocolade met laagje abrikozen jam en afgesmeerd met lemonbotercreme.


Wat is jullie advies?!?!

Thx alvast dames!

2

Re: Opnieuw invriezen???

Hoi Debbie, de taart kan zo weer de vriezer in hoor, als alleen het kapsel bevroren was en niet de vulling is het geen probleem. Bewaren tot woensdag in de koelkast is wel errug lang ;)

Sukses h

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

3

Re: Opnieuw invriezen???

Ik zou hem sowieso eerder invriezen als 4 dagen in de koelast bewaren. Ik denk overigens niet dat het echt kwaad kan. De biscuit wordt misschien iets droger, maar je hebt wel een vulling die wat nattig is, dus dat scheelt dan al een stuk.

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

4

Re: Opnieuw invriezen???

Als het echt alleen puur om het kale kapsel gaat dat je al had in gevroren, dan kan ie nu, gevuld en bekleed wel weer de vriezer in hoor. Zou hem zeker niet bewaren in de koelkast tot woensdag.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

5

Re: Opnieuw invriezen???

Ga ik hem invriezen, thx dames!