1

Onderwerp: Krullen..

misschien stomme vraag of heb het over het hoofd gezien maar ik ben bezig een strik te maken en wil daar van die mooie krullen bij maken...
is daar ook een how to van?

2

Re: Krullen..

Die krullen kan je maken door een strookje fondant/marsepein schuin om een potlood ofzoiets te wikkelen, laten drogen en als ze droog zijn voorzichtig eraf schuiven.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

3

Re: Krullen..

Je neemt een reepje fondant en dat draai je rond bv een eetstokje, sateprikker, rietje,... Dat laat je dan uitharden, stokje er tussen uit halen en klaar is je krul. (Ik dacht dat ik ooit op de wiltonsite een voorbeeld had gezien maar kan hem niet zo snel vinden :S)

4

Re: Krullen..

http://www.bakedecoratecelebrate.com/te … .cfm?cat=4

"Ik maak nou eenmaal graag strikken" 
Groetjes, KARIN  www.taartvankarin.nl

5

Re: Krullen..

Deze zocht ik dus maar dacht dat hij van Wilton was. :+

6 Laatst bewerkt door Kaatje E. (28-11-2007 12:56)

Re: Krullen..

Ik vind dit een hele leuke en duidelijke site =D

"Ik maak nou eenmaal graag strikken" 
Groetjes, KARIN  www.taartvankarin.nl

7

Re: Krullen..

Thx dames!!

En het vastmaken ervan, heb geen icing in huis, hoe doe ik dat het beste, volstaat water ook?

8

Re: Krullen..

Poedersuiker (gewoon uit een strooibus van de pannenkoeken) met een druppeltje water of wat citroensap uit zo'n flesje, werkt prima om de sliertjes vast te plakken.

"Ik maak nou eenmaal graag strikken" 
Groetjes, KARIN  www.taartvankarin.nl