1

Onderwerp: zelf gemaakte marsepein vraag

Hoi daar ben ik nog ff

Ik had toch nog 1 vraagje over de marsepein en dan voornamelijk de amandelen.

Ik krijg ze niet zo fijn in mijn hakmachine, moet nog een zeef aan te pas komen.
Hebben jullie ook korreltjes in jullie marsepein als je dit zelf maakt?

2

Re: zelf gemaakte marsepein vraag

Yep, d

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: zelf gemaakte marsepein vraag

Ik maak ook wel eens zelf marsepein en het idd belangrijk om je amandelen heel fijn te hakken, anders wordt de marsepein te grof. Ik gebruik een (eenvoudige) keukenmachine en daarin wordt het wel fijn genoeg, gewoon lang genoeg in de machine laten draaien. Ik gebruik trouwens dat recept voor eenvoudige marsepein, met alleen amandelen, eiwit en poedersuiker (het recept is van Anneke geloof ik).

Groetjes, Jozien.

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

4

Re: zelf gemaakte marsepein vraag

Daarom koop ik het liever kant en klaar bij de webshop, scheelt me ontzettend veel werk :lol:

Groetjes, Manika
www.taartenvanmanika.nl