1

Onderwerp: Hoe (lang) bewaren??

Hallo,

Ik heb zojuist witte-chocolade-mousse gemaakt! Als ie erg lekker is wil ik het (uiteraard) gebruiken voor het vullen van een taart! :P

Weten jullie misschien hoe lang ik de mousse kan bewaren en of ik het eventueel in kan vriezen?
Even ter info (weet niet of het belangrijk is), het is gemaakt van slagroom, opgeklopt eiwit en uiteraard witte chocolade en gelatine.

Groetjes & alvast bedankt voor jullie reactie!!
Tien

Groetjes Tien

2

Re: Hoe (lang) bewaren??

Heeft niemand een idee hoe lang je dit kunt bewaren?

Ik ga vanaovnd een biscuit bakken, morgen vullen en zaterdag versieren, kan dat??

:-( Help!

Groetjes Tien

3

Re: Hoe (lang) bewaren??

Ik maak eeen verse mousse de dag dat ik de taart vul, zelfde dag leveren of hoogstens de volgende dag......vers eiwit en slagroom houden op zijn best 48 to 60 uur gekoeld......ik zelf houd het voor 36 uur voor anderen van begin tot einde........

Invriezen geen ervaring mee.......

I believe in Sandy Claws

4

Re: Hoe (lang) bewaren??

Wat ik wel zonder problemen heb in kunnen vriezen (en weer smaakvol ontdooien) is de aftereightvulling; dat is ook een soort mousse en met slagroom, maar niet met ei. Dus ik weet ook niet precies hoe dat laatste zich houdt na het invriezen.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag