1

Onderwerp: morgen moeten de gebakjes af vraagjes

Ik moet morgen de kleine gebakjes af hebben voor school. Ik ga ze vanavond bekleden enzo, de buitenkant wordt bekleed met marsepein en daaronder een laagje mokkacreme. (is denk ik lekkerer voor volwassenen) Nu vroeg ik mij af of het eventueel ook mogelijk is om mokka creme te gebruiken als vulling en dan uiteraard de kapselhelften insmeren met jam of wordt dat dan te cremerig. (ze zijn 5X5 en 1 laag) Of is het lekkerder om toch maar snel een banketbakkersroom/slagroom mix te maken voor er tussen.

Ik wil het restant botercreme bewaren voor de taart van Jason, die wordt zondag gegeten. Toch maar het restant in de diepvries voor de zekerheid?! 6 dagen is misschien iets te veel of niet om in de koelkast te bewaren?!

Bedankt weer.

2

Re: morgen moeten de gebakjes af vraagjes

Vullen is erg persoonlijk, maar het bewaren van een botercreme, goed afgesloten in een koelkast  is geen probleem. Voor die 6 dagen hoef je hem niet in te vriezen.

I believe in Sandy Claws

3

Re: morgen moeten de gebakjes af vraagjes

Hangt er wel een beetje vanaf wat je met botercreme bedoelt; als je botercreme van mix bedoelt, zou ik hem persoonlijk wel invriezen; 'gewone' botercreme kan net wat Granny zegt in de koelkast :Y

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag