1

Onderwerp: in de koelkast

Hoi,

Kun je je taart als hij klaar is in de koelkast bewaren of gaat hij dan smelten,ik weet het niet meer en voordat ik hem erin zet,toch maar even vragen.

groetjes,natasja

groetjes,Natasja.
Mijn taarten op www.pvyc8jcd.mijnalbum.nl

2

Re: in de koelkast

Ik doe het altijd en heb nergens last van, een ander doet het niet omdat het wel gaat smelten. Tja, probeer het eens een keertje uit. Ik heb het echt nooit gehad dat het niet in de koelkast kon en dat was niet alleen mijn eigen koelkast.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

3

Re: in de koelkast

Ook ik bewaar wel eens in de koelkast; wel is het daarna belangrijk dat als je hem er uit haalt, je hem even met rust laat zodat-ie kan 'opdrogen' en ook dat de laat onder de marsepein/fondant geen vocht bevat (dus het liefst botercreme zonder toegevoegd vocht)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: in de koelkast

Ik zet ze ook wel eens in de koelkast, maar die staat bij mij maar op stand 1, dus niet zo heel erg koud!

Op zoek naar leuke hebbedingetjes, kijk eens op mijn site! Cakes by Bien heeft ook een FB pagina, zo ben je altijd op de hoogte!

5

Re: in de koelkast

Zo ook bij mij. Ik heb een aparte koelkast en die staat op stand 1. Je kunt hem tegen het zweten ook in een kartonnen doos zetten. Dat helpt ook altijd heel goed.

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl