Carin schreef:Ik vind "gewone" botercreme naar boter smaken...
Ehm....dat is nu juist de bedoeling......
Maar tegenwoordig moet alles weggewerkt worden onder vanilline.......want anders vindt de massa het niet lekker....:)
Echte liefhebbers zou ik het toch echt niet durven voorzetten..dan knikkeren ze mij buiten )
Maar velen vinden het lekker en daar heb ik ook geen problemen (meer) mee, kan mij wat dat betreft makkelijk aanpassen dus werk ik gewoon met verschillende recepturen voor verschillende mensen......
Ikzelf vind een goedgemaakte (en ook dat zie ik niet vaak) creme au beurre prima smaken...maar die gaat dan bij ook niet tussen een droog kapseltje.die gaat waar hij thuishoort, op een prima gemaakte cake met verse ingredienten en waar je een klein stukje van eet en geen groot stuk.........
Ik vind persoonlijk dat de webmix botercreme dan ook prima past bij kapsel en grote stukken gebak van dit soort.......
I believe in Sandy Claws