Onderwerp: fondant catastrove!!!!
hallo allemaal,
ik hoop dat jillie me willen helpen met mijn catastrove.... ik heb namelijk zelf fondant gemaakt.. (recept van de site) en i.p.v. glucose heb ik honing gebruikt.. maar wat nu??!!.. als ik het wil uitrollen dan breekt hij!! het is ook niet elastisch, ik kan het namelijk heel makkelijk uit elkaar halen!! soms brokkelt hij weleens!! ik heb er een beetje olie bij gedaan maar er is geen verschil behalve dat het vetter is geworden!! maar ik moet zeggen dat de kleur (door de blauwe kleurstof) wel heel mooi is geworden maarja... niet te gebruiken dus!! ik vond het zonde om het weg te gooien dus heb ik'm maar als decoratie in de koelkast gezet hij was veelste mooi om weggegooid te worden!!
alle gekheid op een stokje... ik moet 3 december een hello kitty taart voor mijn nichtje maken en nu ben ik toch wel in paniek!!!!!!!!!
oh ja... nog iets!! ik heb ook botercreme gemaakt maar het lijkt net zand.. bah..
ik heb heel lang gemixt dus daar ligt het niet aan..
die fondant wil ik nog wel maken maar geen botercreme meer!! het was ook te boterig terwijl ik echt lang had gemixt!!
hhheeeeeelllllllllllppppppppppp......