1 Laatst bewerkt door geerteje (09-11-2007 11:59)

Onderwerp: mijn beginnerstaarten

Ik had  nog beloofd om al mijn taarten erop te zetten,  nou hier komen ze:
Allemaal gevuld met aardbeienjam en...

http://www.mijnalbum.nl/Foto-H8HGCIPG.jpg
Echte slagroomtaart, helemaal opgespoten

http://www.mijnalbum.nl/Foto-HQEEANIJ.jpg
ok echte slagrommtaart, gevuld met bbroom

http://www.mijnalbum.nl/Foto-JC7LTCNI.jpg
slagroomtaart gevuld met bbroom

http://www.mijnalbum.nl/Foto-BTLDUMRW.jpg
slagroomtaart met bbroom

http://www.mijnalbum.nl/Foto-V3UJCBQ6.jpg
marsepeintaart gevuld met zwitserseroom en ananas stukjes

http://www.mijnalbum.nl/Foto-WLBL4XHX.jpg
Marsepein van de markt, die neem ik nooit meer, die breekt, gevuld met bokkepootjesroom, heerlijk!!! wel machtig

http://www.mijnalbum.nl/Foto-TR3SUMV4.jpg
Gevuld met slagroom, bedenkt met marsepein

bedankt voor het kijken

2

Re: mijn beginnerstaarten

Wat een pracht taarten joh! Heel creatief! En natuurlijk vooral erugh lekker!

3

Re: mijn beginnerstaarten

Hartstikke leuke taarten! Ik vind vooral het varken geweldig!

4

Re: mijn beginnerstaarten

Het zijn toch onwijs mooie taarten ik vind het mooi gemaakt hoor!!!

5

Re: mijn beginnerstaarten

Daar heb je veel werk aan besteed. Je taarten zijn erg leuk geworden!

Groetjes, Ria
"Le talent, ça n'existe pas, le talent, c'est avoir l'envie de faire quelque chose."

6

Re: mijn beginnerstaarten

Ja zie je... je bent hartstikke goed bezig!!!

Vooral die slagroom taarten lijken me een berg werk... maar wel mooi zeg!

Dag! Groetjes, Koenie
www.taartenvankoenie.nl

Re: mijn beginnerstaarten

geerteje schreef:

Marsepein van de markt, die neem ik nooit meer, die breekt

Je taarten zien er goed uit!! Ik heb ook altijd marsepein van de markt en ik vind het goed werken! (Bij wat voor kraam haal je 't dan? Ik doe het bij de notenkraam)

8

Re: mijn beginnerstaarten

Wat goed, daar kan ik alleen nog maar van dromen....

Liefs Martinique
Verslaafd aan taarten maken sinds December 2007

9

Re: mijn beginnerstaarten

Mieke Verheij schreef:
geerteje schreef:

Marsepein van de markt, die neem ik nooit meer, die breekt

Je taarten zien er goed uit!! Ik heb ook altijd marsepein van de markt en ik vind het goed werken! (Bij wat voor kraam haal je 't dan? Ik doe het bij de notenkraam)

Ja, gewoon bij de notenkraam.. maar bij mij breekt hij steeds, wat doe ik dan verkeerd???? Weet iemand dat?

Ja, de slagroomtaarten opspuiten is heel veel werk en ik had toen nog geen kleurstoffen, dus een beetje perenrood van mij moeder gebruikt, maar rood werd het niet, wel roze, maar een roze brandweerauto...? toch maar gedaan en het viel me mee. Het bruin is van  cacao dor de slagroom, was wel lekker ook!

10

Re: mijn beginnerstaarten

Zo, dat is we veel werk zeg! Hele mooi gedaan!

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl

11

Re: mijn beginnerstaarten

Carina schreef:

Zo, dat is we veel werk zeg! Hele mooi gedaan!

Ja, maar ik heb dat niet in

12

Re: mijn beginnerstaarten

Ik vindt ze mooi hoor. Inderdaad een boel werk dat spuiten, maar de resultaat, die mag er best zijn!

Groetjes Tweety!

13

Re: mijn beginnerstaarten

Hooi Geerteje,

Ik heb even je berichtje aangepast (het woordje mini uit minifoto in de link gehaald. Dan zie je de foto in het groot!)

Ziet er heel goed uit! Ik heb ook wel eens marsepein van de markt gehad en die was van kwaliteit ook wat minder. Maar ik gebruik altijd marsefond (marsepein gemengd met rolfondant) en dat werkt een stuk soepeler! Marsepein van de webshop is trouwens de beste die ik ken...

Groetjes, Jozien.

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!