1 Laatst bewerkt door Naära (03-11-2007 14:06)

Onderwerp: Zeevruchten maken, hoe?

Zeevruchten van chocolade dus!
Ik heb vandaag een vorm gekocht voor chocolade, met dus allemaal zeevruchtjes. Maar nu zoek ik een goed recept voor bonbons die ik hier in kan maken.
In het echt zijn deze chocolaatjes altijd met een zachte vulling en gemarmerd van buiten. Nou zal dat wel te moeilijk zijn (voor mij) maar volgens mij zitten hier best wel wat mensen die thuis zijn in zelf bonbons maken. Dus misschien willen die wat recepten/tips geven?

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

2 Laatst bewerkt door Marleen (03-11-2007 14:25)

Re: Zeevruchten maken, hoe?

ik weet alleen dat er praline vulling inzit, misschien kan je even googlen ?

misschien is deze site iets voor je http://www.chocolatewarehouse.nl/index. … n&id=4

3

Re: Zeevruchten maken, hoe?

jazeker dat is praline :Y heerlijk gewoon. Dacht dat altijd heel moeilijk was om te maken?

4

Re: Zeevruchten maken, hoe?

Mocht je dat genoemde recept willen maken en niet alles kunnen vinden: ik wel eens pralin

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

5

Re: Zeevruchten maken, hoe?

Ik heb hier vorige keer ook al gevraagd naar die praline (moest toen pralinepoeder hebben). Was erg moeilijk geloof ik.

Maar andere recepten/tips die ik kan gebruiken met deze vormpjes zijn ook welkom!

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

6

Re: Zeevruchten maken, hoe?

pralinee in niet meet dat slagroom boter en chocolade door elkaar
hmmmmmmmm
en het marmeren doe je door 2 kleren choco niet goed door elkaar teroeren

Met de kennis van nu, had ik het toen anders gedaan :)

7

Re: Zeevruchten maken, hoe?

Dat klinkt hetzelfde als hoe ik pas mijn truffels heb gemaakt.
Dan doe je zeker eerst het vormpje licht insmeren met chocolade en dan als dat hard is de pralinee er in en dan nog afsmeren met chocolade?
Klinkt geloof ik makkelijker dan het is, haha.

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na