1

Onderwerp: Spoed!!!!

Ik moet morgen 40 cupcakes afleveren. Nu wilde ik er 20 bekleden met marsepein en fondant en ik wilde er 20 met mooie gespoten (botercreme)  toefjes en sprinkels maar hoe bewaar ik deze zodat ze niet instorten of smelten etc??
Kan het gewoon in de koelkast of buiten in een taartdoos??

Ik hoor het graag!!!!!!!!!

Liefs Wendy

2

Re: Spoed!!!!

Ik zou het in de koelkast doen.

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

3

Re: Spoed!!!!

Die met botercr

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

Re: Spoed!!!!

Die met botercrem kun je ook gewoon buiten de koelkast bewaren,heb ik van het voorjaar ook gedaan,toen moest ik er 100 maken en allemaal met botercreme,die pasten dus nooit allemaal in de koelkast!!!