Onderwerp: wat doen met een 'gebroken' taart
Niet echt een ramp gebeurd, maar toch, zonde om een hele taart weg te gooien:
ik heb een chocoladecake gebakken, maar ipv een cakevorm in een bakplaat gedaan omdat ik er dan petit fours wou van maken.
Een kwartiertje in de oven en hij zag er al klaar uit.
Ik kon natuurlijk weer niet wachten en wou hem onmiddellijk op een rooster storten, maar helaas, hij 'brak' in verschillende stukken!
Dat was gisteren avond, ik heb het dan maar zo gelaten en nu vanmorgen is hij volledig afgekoeld en heel erg lekker!
Hij is dus wel gelukt.
Het was bedoeld voor de visite deze namiddag, kan ik er nog 'iets' van maken wat toch een beetje presentabel is?
Bedankt!
), en dan met botercreme aan elkaar plakt, en ook botercreme eroverheen smeert valt hij nog wel te bekleden. Petit-fourtjes zal lastig worden denk ik, omdat je het dan ook nog in stukjes moet snijden en de kans dat ie dan opnieuw uit elkaar valt is wat groter, maar weet niet hoe 'erg' het is?
Bruine berg, met kleine autootjes 