1

Onderwerp: marsepein rozen

ik heb een klein vraagje over marsepein rozen
ik wil graag een taart maken met rozen
hoe kan ik het beste rozen vastmaken aan de taart
gewoon een beetje water of botercreme?
nog weinig ervaring ermee wie kan mij daar iets over vertellen.

groetjes monique

2

Re: marsepein rozen

Klein beetje water is denk ik al genoeg! Botercreme zou ik niet doen denk ik, dan nog eerder een kloddertje icing!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: marsepein rozen

Of tipje icing, of edible glue, al dan niet zelf gemaakt.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: marsepein rozen

Ik heb ze voor eigen gebruik ingestoken met een sutkje spaghetti, maar dan zeg ik er wel bij tegen de mensen dat ze dat stukje spaghetti eraf moeten halen  ;)  Voor de klant doe ik het namelijk niet dan maak ik net zoals Marianne en Tom Poes ( Yvonne) vast.

Groetjes, Manika
www.taartenvanmanika.nl