Onderwerp: Vulling chocoladetaart
Hallo allemaal,
Ik heb net m'n tweede taartje uit de oven gehaald, en het zag er prachtig uit..... tot het na 10 minuten helemaal ingezakt was als een plumpudding.
Ik heb het biscuitdeeg gebruikt van de webshop en hier een lepel mix uitgehaald en een lepel cacao bijgedaan. Verder gewoon de stappen gevolgd, maar blijkbaar niet echt gelukt. Ga m wel gebruiken hoor, dan maar een wat platter taartje.
Ik wil m gaan vullen met cocosmouse, leek me wel een heeeeerlijke combi met die lichte chocoladesmaak. Ik zou wel graag van jullie willen weten of er nog iets anders is waarmee ik zou kunnen afsmeren behalve botercreme, voor de fondant eroverheen gaat. De botercreme vind ik persoonlijk erg machtig, te zoet en te boterig, zag ook al dat het met gezeefde abrikozenjam zou kunnen maar ben bang dat dan het donkere kapsel door de fondant heen gaat schijnen. Is het niet mogelijk een soort afsmeermiddel te maken van mashmellows? Ook wel erg zoet natuurlijk maar dan smeer ik het er minder dik op.
Ik hoor graag van jullie.
Groetjes Inge