1

Onderwerp: bruin zonder kleurstof?

Hoe kan ik het beste bruin kleuren zonder kleurstofgel (of baksteenkleur?)
Met cacaopoeder???Die van de chocomelk??
Durf geen vloeibare te gebruiken , werd vorige keer bij mn zwart h

2

Re: bruin zonder kleurstof?

Wat wil je kleuren??
Botercreme zou ik idd cacaopoeder doen.

Mijn taarten zien?? Kijk dan op www.cakecompany.nl

3

Re: bruin zonder kleurstof?

ik meng marsepein ook met cacaopoeder (van droste)
gaat goed
wel even laten inwerken dat verdiept de kleur!

4

Re: bruin zonder kleurstof?

Hi Karine,

ik kneed door mijn marsepein gewoon puur cacoapoeder, dus geen nesquick, ik denk dat je daar teveel van zou nodig hebben, als het te vast wordt kan je er een beetje vloeibare fondant doormengen. Klinkt raar maar werkt super!

Voor botercr

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

5

Re: bruin zonder kleurstof?

Dit taartje is met alleen cacao gekleurd: http://www.mijnalbum.nl/Foto-V8D84XCE.jpg
Je kunt dus qua tint alle kanten op.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

6

Re: bruin zonder kleurstof?

Dank je ...ik ga alvast  eraan beginnen , is voor volgende week een bob de bouwer muur

7

Re: bruin zonder kleurstof?

INderdaad echte cacao gebruiken, van nesquick is 'n mixje volgens mij van nepcacao en een heleboel suiker.

8

Re: bruin zonder kleurstof?

heb vandaag mn marsepein gekleurd met cacao zoals jullie hadden aangeraden. Dit lukte inderdaad prima (vroeger eens met nesquik geprobeerd zonder resultaat). Om er toch nog wat meer warmte in te brengen voor mn bakstenenmuur heb ik