1

Onderwerp: vraagje over de kenwood km264

Ik heb pas de kenwood km 264 gekocht en ik ga hem a.s. voor het eerst gebruiken voor het maken van een taart. Ik vroeg me alleen af of ik voor de biscuitmix beter de garde of de klopper kan gebruiken. Heeft iemand een idee? Het lijkt me dat je met de garde het deeg luchtiger krijgt, maar misschien dat de garde het toch niet aan kan.

Groetjes
Jiska

Re: vraagje over de kenwood km264

wij hebben sinds gister de km266. Volgens mijn man moet je gewoon met de garde kloppen, de K-klopper gebruik je volgens hem bij creme en zo.... hij is banketbakker dus ik luister maar naar hem :)

3

Re: vraagje over de kenwood km264

samantha_love schreef:

wij hebben sinds gister de km266. Volgens mijn man moet je gewoon met de garde kloppen, de K-klopper gebruik je volgens hem bij creme en zo.... hij is banketbakker dus ik luister maar naar hem :)

Een banketbakker zal het inderdaad vast wel weten. Ik ga dus ook maar gewoon de garde gebruiken. :D

Re: vraagje over de kenwood km264

Het beslag is mij net goed gelukt met de garde, heb een milky way bavarois gemaakt voor de vulling, mij benieuwen.