1

Onderwerp: Biscuitbeslag bewaren, SPOED!?

Even een vraagje. Ik zoek me suf in de zoekfunctie maar kom er maar niet achter!

Ik wil zo biscuit's gaan bakken. 1 van 24, 1 van 16 en dan nog een kleintje er bij.
Nu wil ik het beslag tegelijk gaan maken, nav de aantal liters van de vormen. (snappie??).
Aangezien de vormen teveel schelen kan ik ze (denk ik) dus niet tegelijk in de oven zetten.

Is het dan dus mogelijk om van het beslag de eerste taart te bakken, het beslag even te laten staan tot ie klaar is, en dan de rest gebruiken voor de volgende vorm??

Thanks!

2

Re: Biscuitbeslag bewaren, SPOED!?

Ik doe het altijd wel ,maar de meningen zijn er over verdeeld. Heb deze vraag zelf ook een paar weken geleden gesteld. Moet dus nog wel ergens staan. Met de diverse antwoorden.

Groetjes,Jennie

Wat de toekomst brengen moge,.......
Groetjes, Jennie

3

Re: Biscuitbeslag bewaren, SPOED!?

Zag die al staan, maar ging over cakejes. Mij leek dat een ander verhaal dan bij biscuit of heb ik dat mis?

4

Re: Biscuitbeslag bewaren, SPOED!?

Ik heb het al verschillende keren gedaan en bij mij ging dat prima!!

Lieve taartgroetjes van Annemieke!!!
http://www.mijnalbum.nl/Album=ITO7BKL3

5

Re: Biscuitbeslag bewaren, SPOED!?

ik doe wel verschillende maten in 1 keer in de oven, en dan gewoon de kleinste er iets eerder uit halen, maar alle drie zal waarschijnlijk niet passen ?

6

Re: Biscuitbeslag bewaren, SPOED!?

he Babs ik doe het ook hoor. Ik heb maar een combie magnetron dus zal wel moeten. En ik heb er nog nooit problemen mee gehad. Maak de mix en ja dan 1 voor 1 in de oven.

7

Re: Biscuitbeslag bewaren, SPOED!?

Thanks allemaal! Ik ga het nu proberen.

8

Re: Biscuitbeslag bewaren, SPOED!?

En is het gelukt? Ik doe het in ieder geval ook altijd. Ik laat het deeg even staan en dat gaat echt prima hoor! Ik doe altijd dan de kleinste maat eerst, dit duurt wat minder lang.

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl