Onderwerp: Houdbare Slagroom
Hoi allemaal!
Ik wil graag weten of er verschil is tussen het gebruik van houdbare slagroom en verse slagroom bij bijv. ganache...?
Doeei!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Houdbare Slagroom
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi allemaal!
Ik wil graag weten of er verschil is tussen het gebruik van houdbare slagroom en verse slagroom bij bijv. ganache...?
Doeei!
Sorry Safeera, ik kan je geen antwoord geven, heb er alleen nog een vraag bij:
Kan je de houdbare slagroom als het geklopt (en verwerkt) is ook buiten de koelkast bewaren?
Hallo,
Houdbare slagroom is door verhitting langer houdbaar gemaakt. Deze slagroom kan buiten de koelkast worden bewaard mits hij ongeopend in de verpakking is. Wordt hij verwerkt dan is hij net als koelverse slagroom beperkt houdbaar en alleen in de koeling. Houdbare slagroom dient voor dat hij geklopt wordt 24 uur gekoelt te worden anders wordt hij niet stijf. Het is een persoonlijke keuze welke slagroom dat je gebruikt. Mijn choco creme is een keer mislukt met houdbare slagroom vandaar dat ik zelf alleen nog werk met koelverse slagroom.
Hopelijk heb je er iets aan.
Groetjes Natascha.
Bedankt voor je reactie
Yep, ook van mij: bedankt voor je duidelijke uitleg!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Houdbare Slagroom
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.