1

Onderwerp: Bewaren van aangebroken fondant

Mijn eerste grote taart staat op dit moment in de oven en precies op het juiste moment is net mijn bestelling van hier binnengekomen met een beginnerspakket fondant... Nou denk ik niet dat ik een kilo fondant nodig hebt voor een taart van 23 cm maar hoe kan ik het beste de aangebroken verpakkingen bewaren? In folie verpakt in de koelkast? En hoe lang hou je het dan goed ongeveer?
Groetjes
Simone

Simones Kitchen/Junglefrog Images
Workshops fotografie en styling voor foodbloggers

2

Re: Bewaren van aangebroken fondant

niet in de koelkast, wel goed luchtledig afsluiten.  de bewaardatum staat erop, maar dit is toch wel een paar maanden ;)

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

3

Re: Bewaren van aangebroken fondant

O, niet in de koelkast! Dat is goed om te weten want dat had ik dus automatisch aangenomen. Ok, een paar maanden is lekker lang! De pakjes die ik nu heb gaan mee tot ergens in 2008 dus.... ik heb nog even! Dank je wel!

Simones Kitchen/Junglefrog Images
Workshops fotografie en styling voor foodbloggers