1

Onderwerp: Bolle bovenkant

Hebben jullie dat ook?
Dat als je bisquit bakt de bovenkant, wat dus de onderkant wordt, zo bol gaat staan???
Als je hem omdraaid zakt dat wel wat in en wordt dus platter maar hij komt dan niet mooi straks met alle randen op het bord zeg maar.
Begrijpen jullie me?

Zijn daar tips voor???

2

Re: Bolle bovenkant

eraf snijden, dat doen volgends mij iedereen , ik heb het ook gedaan vandaag bij m,n mini taartjes.

groetjes brigitta

groetjes brigitta
mijn blog:  http://thehighteastamper.blogspot.com/

3

Re: Bolle bovenkant

Maar als je het eraf snijd dan heb je niet echt een bedekte bodem meer maar gewoon gelijk bisquit, dat is voor de stevigheid minder lijkt me????

Re: Bolle bovenkant

Eh, als het te erg is, stukje van de bovenkant afsnijden met een broodmes... of toch omkeren en gaten opvullen met botercreme, maar dat wordt meestal wel een beetje teveel... Ik heb er over het algemeen niet zo veel last van, maar net wat ik schreef, stukje eraf in het ergste geval.

Groetjes, Niels.
Wil je onze taarten zien? Bezoek dan: http://www.nisastaarten.nl

Re: Bolle bovenkant

Debbie28 schreef:

Maar als je het eraf snijd dan heb je niet echt een bedekte bodem meer maar gewoon gelijk bisquit, dat is voor de stevigheid minder lijkt me????

Eh, als je het recht afsnijdt kun je die kant natuurlijk ook als bovenkant gebruiken en heb je wel een korst beneden liggen.

Groetjes, Niels.
Wil je onze taarten zien? Bezoek dan: http://www.nisastaarten.nl