1

Onderwerp: Invriezen?

Hoi,

ik ben nieuw hier en heb het zelf taarten bakken behoorlijk te pakken hi hi!
Ik heb gisteren een taartje van 16cm gemaakt. Ik heb daar best veel vulling (kersenvlaaivulling met slagroom) en banketbakkersroom (dr oetker) van over.
Zou ik hier vandaag nog een taartje mee kunnen bakken en deze invriezen???

groetjes lemin

2

Re: Invriezen?

De kersenvlaaivulling en de banketbakkersroom, samen met de rest van de taart  & bekleding kun je prima invriezen. De slagroom weet ik niet zeker (invriezen wel, maar ontdooien weer?). Maar misschien dat iemand anders dat weet :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: Invriezen?

ik zou zo zeggen, probeer eerst een klein beetje slagroom in te vriezen, haal het er weer uit en kijk hoe het eruit ziet en vooral hoe het proeft, en laat het ons weten :-D
ik zit vaak ook met veel vulling in mijn maag, en voordat mijn vingertje overal doorheen glijdt.........

Alles goed???? nee 3 fout

4

Re: Invriezen?

Heb laatst banketbakkersroom en vlaaivulling in een plastic zakje ingevroren. Is daarna gewoon weer te gebruiken, hoef je dus niet meer een taartje te bakken!

Groetjes, Rianne
Wil je mijn taarten bekijken? www.taartdoos.haaralbums.nl

5

Re: Invriezen?

En hoe doe je dat als je taart gedecoreerd is met botercreme? Hebben jullie allemaal een zeer grote vriezer?

Greetz Miranda
Ik hou van mezelf en gelukkig is het wederzijds!