1

Onderwerp: Vullingvraag

Morgen ga ik een taart vullen. Nu wil ik hem gaan vullen met een chocoladevulling en kersen. Wat kan ik het beste doen; 1 laag vullen met chocolade botercreme en 1 laag met kersen of de creme mengen met de kersen en hier de 2 lagen mee vullen.
Of heeft iemand een ander lekker idee met kersen en/of chocolade?

Alvast bedankt.

Groetjes Francien

2

Re: Vullingvraag

Ik  doe de kersen en de botercreme apart. Ik gebruik vaak chocomousse (heel makkelijk: pakje van Soezie) i.p.v. botercreme, maar dat moet dan wel in de koelkast. En als je botercreme gebruikt hoeft je taart niet pers

3

Re: Vullingvraag

Ik zou ook de twee vullingen apart doen, staat ook mooier bij het aansnijden van de taart! Twee verschillende kleuren vullingen :)

4

Re: Vullingvraag

De chocolaag apart en de kersen leggen op een laagje kersenjam...:9

Oh ja, tip van de banketbakker: de kersen kapot snijden, dan hechten ze beter aan de taart. Ik had het niet gedaan bij de bruidstaart die ik laatst maakte en de taart 'brak' op de kersenlaag.

Groetjes, Jozien.

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

5

Re: Vullingvraag

Bedankt voor jullie reactie! Het resultaat zal binnenkort te zien zijn!

Groetjes Francien