1

Onderwerp: bastonge

Ik zie hier af en toe dat er bastonge koek vulling wordt gebruikt.
Dat is van de bastongne koeken. En op dezelfde manier als bokkenpootjes. Gewoon door de slagroom of botercreme?
Heb met de zoekfunctie al geprobeerd het op te zoeken maar kreeg geen resultaten.

2 Laatst bewerkt door Sweetpie (20-09-2007 13:51)

Re: bastonge

Kijk, dat vraag ik me nou ook wel eens af. Ben benieuwd....:P

Groetjes Amy
Taartjes kijken? Ga naar: www.sweetpie.mijnalbum.nl of www.smultaartjes.nl

3

Re: bastonge

Wietske had dat laatst eens met een taartje getest. Dus ipv bokkepootjes bastognekoeken (vermorselde natuurlijk ;) ) door de botercreme gedaan. Het was wel lekker... maar niet zo lekker als bokkepootjesvulling. Maar misschien met een laag monchouvulling met kersenvlaai.. dan  lijkt ie me heeeeerlijk :9

Groetjes, Annette
Al mijn foto's zijn te zien op http://www.felicitaartjes-annette.mijnalbum.nl/

4

Re: bastonge

het kan feitelijk met alle koekjes h

website : www.detaartenfee.be
het boek van de taartenfee verschijnt op 1 november 2010

5

Re: bastonge

Zo doe ik ook weleens:
cafe noir - amarettinikoekjes - lange vingers (die harde voor de tiramishu)  - mokkawafeltjes
door de botercreme.

Alles door botercreme trouwens, nooit door slagroom.

Gewoon de koekjes in een diepvrieszakje doen (waarom een diepvrieszakje? gebruik eens een boterhamzakje, en je weet waarom :D ), dichtknopen en slaan met een hamer.

Heerlijk :9  :9  :9  :9  :9

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

6

Re: bastonge

Waarom niet door slagroom ???
Ik had afgelopen weekend die bokkepootjes, of wat daar van over was, volgens het
recept door de slagroom geschept.........
mmmm toch ook maar een door de boetercreme proberen dan...

Als het pad der vriendschap niet regelmatig wordt betreden, groeit het dicht.

7 Laatst bewerkt door Carin (20-09-2007 21:59)

Re: bastonge

Allereerst houd ik gewoonweg erg veel van de botercrememix van de webshop (en als ik zeg veel dan bedoel ik ook v

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

8

Re: bastonge

Monchou bavarois met stukjes bastogne koek erdoor en dan een laagje kersen vlaaivulling  mmmmmmmmmmmmmmmm  :9

Monchoubavarois staat bij de recepten

9

Re: bastonge

Mmmmmm ik doe niet anders meer Bastogne vulling.
Gewoon helemaal malen en dan door de slagroom echt Mmmmmmm

Mijn taarten zien?? Kijk dan op www.cakecompany.nl

10

Re: bastonge

Micky schreef:

Waarom niet door slagroom ???
Ik had afgelopen weekend die bokkepootjes, of wat daar van over was, volgens het
recept door de slagroom geschept.........
mmmm toch ook maar een door de boetercreme proberen dan...

Ik stop dan wel geen koekkruimels door vullingen maar het lijkt mij dat je geen crucnch meer hebt als je het door slagroom heenwerkt vanwege het hoge vochtgehalte in slagroom in tegenstelling tot botercreme........

I believe in Sandy Claws

11

Re: bastonge

Hahhahaha, op deze manier gaat poep nog wel lekker smaken. Ik ga straks de amarettikoekjes fijnmalen. En dan door botercreme scheppen en bij een ander taartje door slagroom. Begin het gevoel te krijgen dat bijna alles kan met vullingen, hahahaah.

12

Re: bastonge

Babs schreef:

Hahhahaha, op deze manier gaat poep nog wel lekker smaken.

Dát heb ik nog niet uitgeprobeerd  :lol:

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep