1

Onderwerp: vraagje over koenies aarbeienmouse

Hoi ik heb koenies aarbeienmouse gemaakt.
Er staat  bij het recept de gelantine door de aarbeien en suiker en limoen, maar gelantine moet toch warm opgelost worden??
hoe doen jullie dat?
Hij is ook niet echt stevig geworden, maar wel errruug lekker :P
Groetjes bianca

2

Re: vraagje over koenies aarbeienmouse

Gelatine moet je gewoon volgens de gebruiksaanwijzing op het pakje oplossen en dan toevoegen, maar vind zelf de blaadjes een ramp, gebruik nu gelatine poeder

3

Re: vraagje over koenies aarbeienmouse

ik heb de vorige keer wat slagroomversteviger nog toegevoegd en toen werd ie mooi dikker.

4

Re: vraagje over koenies aarbeienmouse

De eerste keer heb ik het met wat heet water gedaan, maar toen werd de mousse bij mij ook niet echt stevig. De laatste keren heb ik gewoon een beetje van de gepureerde aarbeien (toch een soort sap :)) in een kommetje gedaan en daar de gelatine-blaadjes bij, toen even in de magnetron en dat weer terug gedaan bij de rest. Nu ik het zo doe wordt de mousse perfect!

www.detaartentantes.nl
Workshops en webshop taartdecoratie. Ook afhalen in Zwolle en Elburg!