1

Onderwerp: Vraagje over de Blokker bol

Ik heb vandaag de beroemde blokker bol gekocht,en nou vroeg ik mij af of je die ook ergens op moet zetten als die in de oven staat,want de onderkant is rond,er zit zo'n ring
bij maar die is natuurlijk alleen maar als je hem gebruikt als meng kom,want er zit rubber aan!!Of kan die zo gewoon blijven staan???
Graag hoor ik van jullie!
Groetjes Darlene

2

Re: Vraagje over de Blokker bol

Handig is als je die rubber ring er uitpeutert en ook die zwarte doppies, dan blijft ie keurig in de oven staan als je de metalen ring eronder zet!

Je kunt hem dan alleen niet meer als mengkom gebruiken, maar waarschijnlijk was je dat toch al niet van plan???

Kijk ook voor De TaartenAgenda 2014 op www.lilotaart.nl !

Re: Vraagje over de Blokker bol

ik zet hem zonder iets eronder in de oven... en gaat goed!

suc6!

4

Re: Vraagje over de Blokker bol

ik word acuut heel nieuwsgierig: wat is een Blokkerbol?

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

5

Re: Vraagje over de Blokker bol

Hier kan je een omschrijving vinden.

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=10807

Het is dus een mengkom van Le Chef (huismerk Blokker volgens mij) van RVS en je kan er dus ook in bakken.

6

Re: Vraagje over de Blokker bol

Okee, bedankt! En dan heb je vast ook allerlei leuke ide

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

7

Re: Vraagje over de Blokker bol

Ik heb er zelf de sinterklaas op de schoorsteentaart mee gemaakt, de jurken voor mijn barbies, de paastaartjes (Je kan ze allemaal zien in mijn album/website) Maar je kan er ook halve bolletjes meemaken en die versieren naar eigen idee! Lang leven je eigen ideeetjes en inspiratie!

8

Re: Vraagje over de Blokker bol

ik heb er al een voetbal (halve) in gemaakt