1

Onderwerp: luchtbel

Hallo taartenbakkers van Nederland....

Ik heb zojuist mijn aller, aller, aller, aller eerste kapsel geproduceerd !!!
Het staat nu af te koelen, in de oven was er een mooi bolletje opgekomen, maar
zoals jullie wel al zullen raden dat is nu mooi ingestort natuurlijk.
Nu zit er dus een los flubbeltje bovenop, moet ik dat eraf snijden voor ik het
morgen ga afsmeren ?????


Groetjes

Micky

Als het pad der vriendschap niet regelmatig wordt betreden, groeit het dicht.

2

Re: luchtbel

Hoi Micky,

Gefeliciteerd met je eerste kapsel! Herkenbaar hoor, dat ie een beetje inzakt....
Maar je hoeft het niet af te snijden. Gewoon even omdraaien en dan heb je een prachtig rechte bovenkant, en de onderkant hoef je niks aan te doen. Hooguit iets bijsnijden zodat de taart recht staat. Maar wanneer je de taart omgekeerd laat afkoelen in een plastic (pedaalemmer)zak, dan hoef je niks bij te snijden!

Veel plezier met vullen en bekleden.

Groetjes, Jozien.

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

3

Re: luchtbel

Nou moe, wat een idee, gewoon omkeren.............tssss dat je daar dan zelf weer
niet opkomt he....hihihi
Het kapsel is nu wel aardig afgekoeld, heb het net in vershoudfolie gewikkeld en ga
het nu snel omdraaien :-)

Bedankt voor de tip !!!!

Als het pad der vriendschap niet regelmatig wordt betreden, groeit het dicht.