1

Onderwerp: invriezen!!!!

Hoi Allemaal,
Ik heb een vraag.
Ik ga aankomende donderdag 2 collega's proberen een leuke taart te laten maken.
Nu wil ik vanavond de kapsels bakken.
kan ik ze dan vanavond invriezen en ze donderdag avond om een uur of 6 a 7 er uit halen???
En kan ik ze dan nog bevoren snijden en vullen.??
wat is de beste oplossing??

Alvast bedankt.

Groetjes Marlies

groetjes marlies

2

Re: invriezen!!!!

scrapmarrie schreef:

Hoi Allemaal,
Ik heb een vraag.
Ik ga aankomende donderdag 2 collega's proberen een leuke taart te laten maken.
Nu wil ik vanavond de kapsels bakken.
kan ik ze dan vanavond invriezen en ze donderdag avond om een uur of 6 a 7 er uit halen???
En kan ik ze dan nog bevoren snijden en vullen.??
wat is de beste oplossing??

Bakken, 24 laten rusten als ze afgekoeld zijn in een afgesloten container of in plastic, morgenavond snijden en vullen, in de koelkast bewaren en donderdag meenemen, invriezen voor zo'n korte periode is nergens voor nodig, veel plezier.

I believe in Sandy Claws

3

Re: invriezen!!!!

Inderdaad vanavond lekker bakken, niet invriezen maar morgen gelijk gebruiken om te vullen. Dan kan je de taart nog wel tot zondag eten. (afhankelijk van je vulling ;) )  Ze worden er alleen maar lekkerder van !

Groetjes, Wietske
Al mijn foto's zijn te zien op http://felicitaartjes-wietske.mijnalbums.nl/

4

Re: invriezen!!!!

Je hoeft niet in te vriezen inderdaad, maar zelf vind ik het wel lekkerder.... ik vries kapsel altijd een nacht in, wordt het op de een of andere manier minder droog van :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5

Re: invriezen!!!!

Marianne schreef:

Je hoeft niet in te vriezen inderdaad, maar zelf vind ik het wel lekkerder.... ik vries kapsel altijd een nacht in, wordt het op de een of andere manier minder droog van :)

Zelfde effect als gewoon 24 uur laten rusten, kruim zet zich, vocht trekt door de cake.........

I believe in Sandy Claws

6

Re: invriezen!!!!

Ik heb (neem) niet altijd 24 uur de tijd :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag