Darlene Visser schreef:Ik wil voor aanstaande vrijdag een taart maken voor een 50 jarige trouwdag,het word een stapeltaart(2 hoog) en hij is rond,is het ook gek als de onderplaat(bekleed in goud papier) dan niet rond is maar vierkant????
Graag hoor ik van jullie!
Groetjes Darlene
Dat is smaak afhankelijk natuurlijk, je zou kunnen overwegen ook de plaat te sugarpasten en een inprint te maken in het zelfde idee als de taart of een versiering erop.
Dus een voorbeeld, de taart is creme, het bord in dezelfde kleur pasten en als je rozen op je taat hebt bvb een embossing van rozen aanbrengen op de hoeken van de plaat daar waar hij zichtbaar is, of op iedere hoek een klein gumpaste roosje (dit is slechts een voorbeeld hoor )
Wat ook erg mooi is om het bord daar waar eht zichtbaar is te bekleden emt sugarpaste wat er op ligt als of er een stuk stof op gedrapeerd is, even een beetje droog brushen met wat bijpassend glanspoeder en je hebt een koninklijk uitziende onder grond. even zoeken of ik een voorbeeldje voor je ehb.
Hier een bruidstaat met versiering op het bord:
http://i239.photobucket.com/albums/ff17 … ngCake.jpg
En hier eentje met embossing in de rand:
http://i239.photobucket.com/albums/ff17 … ntShow.jpg
Bij beide is de rand van het bord na het plaatsen van de cake bekleed met rolfondant en daarna dus versierd of embossed, hoop dat je hier iets aan hebt, vaak neemt men ook een wat groter bord zodat er meer versierd kan worden op het bord of de tekst erop gelegd kan worden etc.
Hier nog eentje waarin men gewerkt heeft met embossing en erop met patchworkcutter kantstukjes.
http://i234.photobucket.com/albums/ee14 … /234-1.jpg
I believe in Sandy Claws